ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟ


Η διπλή συσκευή πετρελαίου fmo (Κωδικός συσκευής 0822-4092) στις φώτο είναι τοποθετημένη ΜΕΤΑ το φίλτρο πετρελαίου του κατασκευαστή σε επαγγελματικής χρήσης, Ford Transit Connect 1.8cc TDCi 90 HP Turbodiesel με 136.537 χιλιόμετρα.

Είχε τοποθετηθεί στις 120.000 χιλιόμετρα, αφού πρώτα είχε (α) αφαιρεθεί και καθαριστεί το ρεζερβουάρ με ζεστό νερό και φάρμακο καθαρισμού βιοντίζελ και (β) αντικατασταθεί το φίλτρο πετρελαίου του κατασκευαστή. Κατά συνέπεια οι κατακρατήσεις βιοντίζελ και νερού που παρατηρείται στις φώτο, είναι αποτέλεσμα από 16.537 (!!) χιλιόμετρα λειτουργίας του αυτοκινήτου

 

Λειτουργία διπλής συσκευής fmo.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώνεται το φίλτρο πετρελαίου του κατασκευαστή, αποτυγχάνει να συγκρατήσει 100% ρύπους βιοντίζελ και νερό που υπάρχουν στο ρεζερβουάρ, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στην πρώτη συσκευή πετρελαίου fmo.
Το πορώδες μεταλλικό φίλτρο, σε αντίθεση με το φίλτρο του κατασκευαστή, φιλτράρει τους σκληρούς ρύπους του βιοντίζελ και το νερό και διοχετεύει, φιλτραρισμένο επαρκώς το πετρέλαιο στη δεύτερη συσκευή fmo.
Στη συνέχεια, το πορώδες μεταλλικό φίλτρο της δεύτερης συσκευής, ολοκληρώνει το καθαρισμό του πετρελαίου και στέλνει, απαλλαγμένο πλέον από βλαβερές ουσίες, το καύσιμο στην αντλία πετρελαίου, προστατεύοντας πλήρως το σύστημα τροφοδοσίας της μηχανής του εν λόγω αυτοκινήτου.

GreekEnglish (United Kingdom)
diesel_diplo
diesel_heated_diplo
diesel_heated_mono
diesel_mono
gas_diplo
gas_mono
heater
marine
moto
normal
truck_fmo
truck_fmo1

Είπαν για εμάς

κάντε κλικ στην εικόνα
reviews

Η ιστοσελίδα αυτή και το σύνολο του περιεχομένου της (κείμενα, φωτογραφίες, εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικοί τίτλοι κλπ.) αποτελούν ιδιοκτησία της FPFILTERS® και/ή δικαιοπαρόχων της, προστατεύονται δε από τη σχετική ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ. Απαγορεύονται η, ολική ή μερική, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, διανομή, τηλεφόρτωση (download), διασκευή, μετάφραση ή άλλη τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Φίλιππου Ε. Παπαβασιλειου. Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη εκτύπωση και αποθήκευση τμημάτων του περιεχομένου του σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, υπό την προϋπόθεση πάντοτε της αναγραφής της πηγής προέλευσής του.