ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Περιγραφή Βενζίνης

Σε ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης με σύστημα τροφοδοσίας ψεκασμού βενζίνης/πετρελαίου, ο ψεκασμός του καυσίμου επιτυγχάνεται μέσω των μπεκ.
Το ψεκασμένο καύσιμο σχηματίζει ένα νέφος με σταγονίδια στον θάλαμο καύσης.

Μέχρι σήμερα ο αριθμός αυτός των σταγονιδίων, δηλαδή ο βαθμός διασκορπισμού του καυσίμου, επιδιώκεται να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερος ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερη καύση.

ΜΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟΥ

Αν πάρουμε ένα ψεκασμένο σταγονίδιο και το αναλύσουμε ως προς την μοριακή του σύνθεση θα βρούμε ότι αποτελείται από μόρια οξυγόνου, διοξειδίου του άνθρακα, υδρογονανθράκων, κ.α., ποτέ όμως σε σταθερές ποσότητες και σε αποστάσεις άνισες μεταξύ τους.

Fuel injector οικονομία fmo

 

 

Σε ένα ψεκασμένο σταγονίδιο, η μοριακή αυτή ανομοιομορφία και η άνιση απόσταση από το μόριο του οξυγόνου είναι ο κύριος λόγος που οι κινητήρες εσωτερικής καύσης μεταβάλουν τη ροπή τους ανάλογα με την αύξηση των στροφών και το μέγιστο της ροπής επιτυγχάνεται σε πολύ υψηλές στροφές.

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Fpfiters®

Fuel injector οικονομία fmo

 

Η Fpfilters® με της νέου τύπου συσκευές της FMO® επιτυγχάνει, το καύσιμο που πηγαίνει στα μπεκ, να αποτελείται από ομοιόμορφα μόρια και τα ψεκασμένα σταγονίδια να αποτελούνται από ομοιόμορφα μόρια στην σωστή αναλογία για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής καύσης.

GreekEnglish (United Kingdom)
diesel_diplo
diesel_heated_diplo
diesel_heated_mono
diesel_mono
gas_diplo
gas_mono
heater
marine
moto
normal
truck_fmo
truck_fmo1

Είπαν για εμάς

κάντε κλικ στην εικόνα
reviews

Η ιστοσελίδα αυτή και το σύνολο του περιεχομένου της (κείμενα, φωτογραφίες, εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικοί τίτλοι κλπ.) αποτελούν ιδιοκτησία της FPFILTERS® και/ή δικαιοπαρόχων της, προστατεύονται δε από τη σχετική ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ. Απαγορεύονται η, ολική ή μερική, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, εμπορική εκμετάλλευση, μετάδοση, διανομή, τηλεφόρτωση (download), διασκευή, μετάφραση ή άλλη τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Φίλιππου Ε. Παπαβασιλειου. Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη εκτύπωση και αποθήκευση τμημάτων του περιεχομένου του σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, υπό την προϋπόθεση πάντοτε της αναγραφής της πηγής προέλευσής του.